14:00

Referat: Sövestads IF - AIF Barrikaden

Med ett väldigt B-betonat lag mot ett nästan rent A-lag (hade kommit överens om "blandlag") som förra året kvalade till fyran så blev det av naturliga skäl storstryk.

Vi startade med följande lag: Rafael - Daniel, Alex P, Henrik H, David C - Patrik Lu,
Kristoffer, Anders S, Stefan D - Victor och Andy. Avbytare var Mick som spelade på mittfältet i 2:a halvlek och Jorge som spelade högerback i 2:a. Vi bytte dessutom runt lite på olika platser.

De tog ledningen redan efter 3 min och dominerade fortsättningsvis med mycket svepande crossbollar ut till kantspringarna. I början av 2:a halvlek såg det ut som om vi skulle rycka upp oss lite men istället blev det tvärtom. På 17 min mellan 56:e och 73:e min gjorde de 5 mål och på övertid gjorde de dessutom ytterligare ett.

De var klart mycket bättre än vi även om siffrorna kanske blev lite väl stora. Två mål kändes väldigt onödiga ett var klart offside och på ett annat hade vi obefintlig markering vid en hörna. Själva hade vi 3-4 klara chanser, alla dock mer eller mindre frukten av grova enskilda misstag av deras försvarare.

De var väldigt välväxta och vann i stort sett allt i luften. Undantaget var Henrik H som vann i stort sett alla sina luftdueller. Med tanke på deras överlägsenhet i luften var deras otaliga hörnor förödande för oss.

Till sist: Alex P var helt enkelt strålande trots alla baklängesmålen.